Despre Noi

MOTTO:

Succesul, in mare parte, sta in vointa de a invinge; sa ne straduim deci si sa staruim. (Seneca)


S.C. Septima ADcom S.R.L. Brasov/ Cristian societate specializata in comertul intern si international cu piese schimb si accesorii.

Societatea este importator in Romania pentru:

- demaroare, alternatoare, termoinjectoare, motoare DC, marca MAHLE SLOVENIA si piese schimb pentru aceste produse;

- piese schimb tractoare UTB, import TURCIA, INDIA, CHINA;

- sfoara de balotat, import GERMANIA, ITALIA;

- diverse cardane masini agricole, precum si discuri de grapa;


Catalogul nostru de piese schimb poate fi direct accesat prin intermediul acestei pagini web.


In ceea ce priveste exporturile societatii, constand in piese de origine ROMANIA, acestea sunt destinate diverselor piete traditionale ca: SUA, Egipt, Iran, Siria, Croatia, Grecia, Danemarca, Guineea, Chile etc, unde tractoarele UTB si-au castigat un bun renume.


Ca si obiective, ne propunem sa venim atat in sprijinul firmelor de distributie ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu, cat si in sprijinul consumatorilor finali, prin oferirea unei game largi de produse importate direct de catre societatea noastra, livrarea comenzilor in timp si asigurarea unui raport optim pret-calitate.


Experienta de peste doua decenii in acest domeniu de activitate si abordarea profesionala, fac posibile maximizarea satisfactiei clientilor nostri.PRETURI:


Preturile unitare sunt exprimate in lei fara TVA si pot fi modificate, functie de evolutia cursului valutar. Acestea sunt negociabile, functie de volumul comenzilor clientilor nostri.


Pentru transmiterea unei oferte personalizate, va rugam sa ne contactati prin trimiterea cererii dvs de oferta, prin intermediul acestui site sau direct la adresa noastra de e-mail: septima@rdsmail.ro


De asemenea, se pot efectua comenzi on-line, cu livrare la sediul clientului prin intermediul firmelor de curierat rapid; plata contravalorii comenzii si a transportului aferent, urmand a se efectua la destinatie, in numerar, la reprezentantul firmei de curierat. Datorita prevederilor legale, valoarea maxima a unor astfel de comenzi, nu poate depasi 5000 lei.